Κληρικοί-Διοίκηση

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο
Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ναού με πρόεδρο τον π. Λάμπρο Φωτόπουλο αποτελείται από τους εξής κυρίους: Σπυρίδωνα Καραχρήστο Αντιπρόεδρο, Μύρωνα Ζαφειράκη Ταμία,  Μιχαήλ Πλακιώτη Γραμματέα, Γεώργιο Μπελεγράτη μέλος και αναπληρωματικά μέλη τους: Ιωάννα Κατσούλα, Χαράλαμπο Ασημακόπουλο και Ηρακκλή Σπυράκη.
Οι άξιοι επίτροποι του Ναού μας διακονούν στην ενορία ήδη από την ύπαρξη του προκατασκευασμένου ναϋδρίου του Αγ. Κοσμά. Με άοκνες προσπάθειες και κάποιες φορές με προσωπικά τιμήματα, θέτουν εαυτούς αρχικώς στην ανέγερση του Ι. Ναού και έκτοτε σε κάθε μικρή ή μεγάλη ανάγκη που παρουσιάζεται ψυχή τε και σώματι, με έμπνευση, ιδέες και πάντα ζωηρή νεανική διάθεση.
Οι ιερείς του Ναού
Οι ιερείς που υπηρετούν στο Ναό μας είναι οι: α) πρωτοπρεσβύτερος Λάμπρος Φωτόπουλος πτυχιούχος Νομικής και Θεολογίας και κάτοχος master Θεολογίας, ο οποίος υπηρετεί στο Ναό μας από το 1993, και β) οικονόμος Σταύρος Ξυραφάς πτυχιούχος Τοπογράφος Μηχανικός ο οποίος υπηρετεί στο Ναό μας από το 2011.

Οι ιεροψάλτες
Οι τρεις ιεροψάλτες του Ναού μας είναι εκλεκτοί νέοι, παιδιά πολύτεκνων, ιερατικών οικογενειών με πλούσιες γνώσεις στην βυζαντινή μουσική. Ο Κωνσταντίνος Φωτόπουλος δεξιός ψάλτης, ιδρυτής και καθηγητής της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής «Σχολείον Ψαλτικής», ο Πορφύριος Φωτόπουλος αριστερός ψάλτης, φοιτητής του Πολυτεχνείου, και ο Δημήτριος Σκούλικας φοιτητής της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Σχολής ο οποίος εξυπηρετεί καθημερινά το Ναό μας στους Εσπερινούς και τις καθημερινές Θ. Λειτουργίες και Ακολουθίες.

Νεωκόροι
Για τη γενικότερη φροντίδα και καθαριότητα του Ναού μας αλλά και για την τάξη των λατρευτικών ευκαιριών υπεύθυνοι είναι οι νεωκόροι μας: Ανέστης Δανέλης και Γεώργιος Αλιπράντης. Είναι νέοι με αγάπη στο Χριστό και την Εκκλησία,  έχοντας πάντα κατά νουν την προτροπή « αγίασον Κύριε τους αγαπώντας την ευπρέπεια του Οίκου Σου».